Erämaiden villiruokaa käyttöösi ympäri vuoden

Herkkutatti

(boletus edulis)

Herkkutatti on yksi hienoimmista ruokasienistä. Sen tuoksu ja aromi ovat vahvoja, eikä ihme, että siitä kilpailevat monet eliölajit.

Suppilovahvero

(cantharellus tubaeformis)

Suppilovahvero on satoisa myöhäissyksyn sieni. Se esiintyy ryhmissä ja usein suurena joukkona. Tuotteemme on sekoitus suppilovahveroita ja kosteikkovahveroita.

Kanttarelli

(cantharellus cibarius)

Aromikas kanttarelli on satoisa sieni, joka ilmestyy jo keskikesällä metsiimme. Kullan keltainen sieni vain paranee kuivurissa, väri ja aromi syvenevät.

Mustatorvisieni

(craterellus cornucopioides)

Hieno voimakasarominen sieni, jota on todella vaikea löytää, sieni piiloutuu tehokkaasti maastoon. Usein huomaat mustatorvisienien muodostaman lämpäreen vasta, kun olet jo tallonut siinä tovin.

Eero Vottonen – Kaavi Porcini ja parhaat raaka-aineet

"On kyllä hienoja tuotteita ja ekaa kertaa pakkaus on kaunis suomalaisissa tuotteissa. Todella jees."

Henri Alén

"Harvoin tapaa yhtä laadukasta kotimaista tuotetta, kuin Kaavin kuivatut sienet."

Eero Vottonen

Metsän tuoreet maut käytössäsi ympärivuoden: Anton&Anton myymälät, Herkut kautta maan, Prismat kautta maan sekä monet K-Citymarketit ja K-Supermarketit.

Olemme oivaltaneet, että suomalaiset metsät kätkevät sisäänsä kansallisaarteen. Me Kaavi Porcinissa olemme ottaneet tehtäväksemme tuoda tämän aarteen jokaisen ulottuville, jokaiseen suomalaiseen keittiöön.

T_PRODUCT_ADDED_TO_CART
T_PRODUCT_ADDED_TO_CART

T_GO_TO_SHOPPING_CART
T_SAVED_CART_LOADED

[CART NAME]

T_GO_TO_SHOPPING_CART
T_SAVED_CART_DELETED

[CART NAME]

T_OK