Ravintolat ja teollisuus
Metsäsienien säännöllinen käyttö ravinnossamme on oiva tapa säilyttää ruoan monipuolisuus ja ne sisältävät valtavasti terveellsiä ravintoaineita. Metsäsienet ovat laadultaan erinomaisia ja Kaavin Herkkutattitehdas on jalostanut niistä kuluttajille ja teollisuudelle hyvin toimivaa ja säilyvää raaka-ainetta. Ainutlaatuinen kuivasprosessimme mahdollistaa alle kymmenen prosentin vesipitoisuuden, jolloin raaka-ainetta kuluu teollisuudessa ja ravintoloiden käytössä 30 % vähemmän kuin perinteisillä kuivaustekniikoilla tehtynä. Tämä tarkoittaa, että pienemmästä kilomäärästä raaka-ainetta saadaan paljon enemmän lopputuotetta.
Pyrimme kuivamaan teollisuudelle ja ravintoloille niin paljon kotimaista sientä kun on saatavilla. Herkkutatti on aina kotimasta ja se kerätään Pohjois-Karjalasta ja Pohjois-Savosta. Ostamme kaiken kantarellin mitä Suomesta saamme. Tämän lisäksi ostamme kantarellia Ruotsista ja Baltian maista, jolloin sienet toimitetaan kuivattavaksi kylmäautoilla Tohmajärven tehtaalle. Suppilovahvero on aina Suomesta tai Ruotsista, ja mustatorvisieni tulee kokonaan Suomesta. Etiketistä selviää aina, mistä kukin erä kerätty.