Sienimunakas

Vaikeusaste: 1/5, Annoskoko: Kahdelle, Valmistusaika: 30 minuuttia


AINEKSET

  • 2 keskikokoista perunaa
  • 5 dl rypsiöljyä paistamiseen
  • 10 gr Kaavi Porcinin kanttarelleja (myös mustatorvisieni tai suppilovahvero sopii)
  • 3 dl lämmintä vettä
  • 2 tl oliivi oljyä
  • 2-4 kananmunaa (1-2 per henkilö)
  • Hyppysellinen suolaa
  • Hyppysellinen pippuria
  • Ruohosipulia koristeeksi
  • Tuorepuristettu apelsiini-porkkana-omena-inkivääri-mehu seuraksi

OHJEET

  1. Liota sienet 3 dl:ssa vettä 10 min. Purista kuiviksi.
  2. Kuori ja kuutio perunat. Ruskista öljyssä. Valuta liika rasva talouspaperin päällä. Aseta sivuun.
  3. Paista liotetut sienet öljyssä keskilämöllä. Aseta sivuun.
  4. Lisää perunat pannulle. (Älä pese pannua.) Lämmitä 2 minuuttia.
  5. Riko munat pannulle. Sekoita hieman tai jätä sellaisenaan kypsymään.
  6. Kun kananmunat ovat mielestäsi sopivan kypsät sammuta liesi. Lisää sienet, suola ja pikkuri sekä viimeistele koristelemalla ruohosipulilla.

 

Resepti: mydearkitcheninhelsinki.com

 

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK
Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.