Kanttarellipasta

Vaikeusaste: 1/5, Annoskoko: Neljälle, Valmistusaika: 30 minuuttia


AINEKSET

  • 200-250 g mustaa pastaa, spaghetti tai tagliatelle (musta pasta värjätään usein mustekkalan musteella, jos haluat vegaanisen tai gluteiinittoman vaihtoehdon voit käyttää mustapapupastaa)
  • 20 g Kaavi Porcini kuivattuja kanttarelleja
  • 6 dl. lämmintä vettä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl kermaa
  • Suolaa ja pippuria maustamiseen
  • Ruohosipulia, koristeluun (vaihtoehtoinen)
  • Kermaa, koristeluun (vaihtoehtoinen)

OHJEET

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Laita sivuun.
  2. Sillä välin kun pasta kiehuu, liota sienet lämpimässä vedessä 10 minuutin ajan. Purista kuiviksi.
  3. Ota keskikokoinen paistinpannu ja kuumenna oliiviöljy noin minuutin keskilämmöllä ja lisää sienet panulle ruskistaen niitä kunnes ne ovat pehmeät ja kypsät. Lisää ruokalusikallinen kermaa ja ripaus suolaa sekä pippuria. Sekoita ja sammuta liesi.
  4. Jaa pasta lautasille. Asettele kermaiset kantarellit päälle ja koristele esimerkiksi ruohosipulilla ja lorauksella kermaa.

 

Resepti: mydearkitcheninhelsinki.com

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK
Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.